Η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ βραβεύει Αγγελόπουλο - Ζούπα

Η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ βραβεύει Αγγελόπουλο - Ζούπα

Κάτια Πετροπούλου
Η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ βραβεύει Αγγελόπουλο - Ζούπα

bet365

Ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ θα βραβευτούν από την Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της «Βασίλισσας» (23/02, 11:30).

Η μεγάλη προσφορά του Μάκη Αγγελόπουλου στην ΑΕΚ αναγνωρίζεται και γι' αυτό το λόγο θα τιμηθεί από την Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ομάδας, όπως και ο Κυπελλούχος Ευρώπς 1968, Χρήστος Ζούπας.

Αναλυτικά:

«Η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου ώρα 11.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας (Νίκου Τρυπιά 45) για την κοπή της βασιλόπιτάς της, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης των Σεβρών. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Άγγελος Συρίγος, αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου και Βουλευτής. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Ξενάκης. Θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος, ο δημοσιογράφος-ανταποκριτής στην Κωνσταντινούπολη κ. Μανώλης Κωστίδης, καθώς και προσωπικότητες και εκπρόσωποι φορέων.

Για την προσφορά τους στον Πολιτισμό και την ΑΕΚ, θα βραβευθούν από τη Λέσχη οι εξής (αλφαβητικά):

-ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος (πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ)

-ο κ. Χρήστος Ζούπας (μέλος της ομάδας μπάσκετ του 1968 – ιατρός)

-ο κ. Παύλος Κοντογιαννίδης (καλλιτέχνης)

-ο κ. Λουκάς Χριστοδούλου (πρόεδρος του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού και της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας)

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Σταμάτιος Παπασταμάτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα