Μανωλόπουλος: «Ευχαριστημένοι από την πορεία μας, μπορούσαμε και καλύτερα»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Ευχαριστημένοι από την πορεία μας, μπορούσαμε και καλύτερα»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για την πορεία του Ηφαίστου στην ΕΚΟ Basket League ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Τις τελευταίες ημέρες έχουμε ξεκινήσει μία μίνι-προετοιμασία, ώστε να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή του πρωταθλήματος και να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Θέλουμε να βάλουμε κάποια στοιχεία στο κομμάτι της τακτικής και να βελτιώσουμε σημεία που δεν μας βοηθούσαν να πάρουμε αποτελέσματα που θέλαμε. Έχουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς που μας έχουν ταλαιπωρήσει, ωστόσο όλα τα παιδιά καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια», ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και στη συνέχεια υπογράμμισε την πολύτιμη βοήθεια που δίνει ο κόσμος της ομάδας:

«Μέχρι τώρα είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία που έχουμε κάνει στο πρωτάθλημα. Ενδεχομένως να μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες νίκες αλλά πάντα πρέπει να συνυπολογίζουμε και τους αντιπάλους. Επανειλημμένως έχω τονίσει πως το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, οπότε πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να είμαστε προετοιμασμένοι στις τελικές μάχες στα playoffs. Το σημαντικότερο όμως, είναι ο κόσμος της Λήμνου που έρχεται στο γήπεδο ν’ απολαμβάνει αυτό που του παρουσιάζουμε.»

Και κατέληξε: «Η ομάδα είναι δική τους, παλεύουμε ώστε να είναι να χαρούμενοι και περήφανοι για τον Ήφαιστο και τους θέλουμε δίπλα μας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Έχουν αποδείξει άλλωστε πως είναι το στήριγμα μας στην προσπάθεια που κάνουμε. Γι’ αρχή όλοι είμαστε προσηλωμένοι στο ματς με τον ΠΑΟΚ και θα τα δώσουμε όλα για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα