Βόβορας: «Ζητάει συγνώμη ο Πιτίνο που δεν ήρθε»

Βόβορας: «Ζητάει συγνώμη ο Πιτίνο που δεν ήρθε»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βόβορας: «Ζητάει συγνώμη ο Πιτίνο που δεν ήρθε»

bet365

Ο Γιώργος Βόβορας ήταν εκείνος που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου στο «Nick Galis Hall» εξηγώντας ότι κάτι έτυχε στον Ρικ Πιτίνο και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Ο άμεσος συνεργάτης του Αμερικανού προπονητή είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη ο οποίος έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια μετά το πρώτο πεντάλεπτο όπου εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι. Έβαλε δύσκολα στην ομάδα μας με τις σύνθετες άμυνες που έπαιξε. Δείχνει το πόσο πολύ ήθελε το παιχνίδι από την πίεση που μας άσκησε και τα επιθετικά ριμπάουντ αλλά και τους πόντους που έβαλε στο ζωγραφιστό μέσα από τη δημιουργία του Μποχωρίδη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας, ασχέτως της νίκης. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα το οποίο μπορεί να είναι κλειδί για την πορεία μας στην Euroleague και θα πρέπει να παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο. Εύχομαι στον Άρη να πετύχει τον στόχο του και στον κόουτς Καμπερίδη ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά».

Σε ερώτηση για την απουσία του Ρικ Πιτίνο από τη συνέντευξη Τύπου, είπε ότι… «αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη. Έτυχε κάτι και θα χρειαζόταν αρκετή ώρα για να έρθει στη συνέντευξη Τύπου. Πετάμε σε 1,5 ώρα και δεν ήταν έτοιμος. Ζητά και ο ίδιος συγγνώμη γι’ αυτό».».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα