Καμπερίδης: «Να ξεκινήσουμε από την άμυνα»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Να ξεκινήσουμε από την άμυνα»

bet365

Ο προπονητής του Άρη μίλησε ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (15/02).

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (15/02, 17:00, ΕΡΤ SPORTS) τον Παναθηναϊκό, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Μιλώντας στο arisbc.gr για την αναμέτρηση, ο Σάββας Καμπερίδης επεσήμανε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που σκοράρει κατά μέσο όρο 103 πόντους στη Basket League και διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρώπη. Εμείς θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε απ’ αυτό το παιχνίδι».

Χωρίς Φλιώνη-Βουλγαρόπουλο με Παναθηναϊκό

Ο Άρης θα παραταχθεί στον αυριανό (15/02) αγώνα, χωρίς τον Δημήτρη Φλιώνη, ο οποίος αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στο δεξιό αστράγαλο, σημείο στο οποίο είχε τραυματιστεί πριν από 10 μέρες και θα προφυλαχθεί. Ήδη ξεκίνησε θεραπείες και γυμνάζεται μόνος του, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό (29/02, 15:30), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική.

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (14/02) την προετοιμασία τους με μια προπόνηση από την οποία απουσίασαν οι δυο παίκτες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα