Τρίτη μέρα «αδικαιολογήτως απών» ο Σμιθ!

Τρίτη μέρα «αδικαιολογήτως απών» ο Σμιθ!

Gazzetta team
Τρίτη μέρα «αδικαιολογήτως απών» ο Σμιθ!

bet365

Ο Άνταμ Σμιθ παραμένει… εξαφανισμένος καθώς για 3η μέρα δεν βρέθηκε στο PAOK SPORTS ARENA, ούτε κατέστη δυνατή η επικοινωνία μαζί του.

Είναι προφανές ότι πλέον βρίσκεται στον αέρα η συνεργασία με τον Αμερικανό παίκτη καθώς δεν έχει δείξει την πρόθεση επιστροφής στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ παρότι (όπως σημειώθηκε από την ΚΑΕ) είναι οικονομικά τακτοποιημένος. Η προθεσμία που είχε δώσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέπνευσε σήμερα (12/2) και μένει να φανεί αν θα προχωρήσει σε νομικές ενέργειες εναντίον του αθλητή.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι… «με μία προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση, τόσο στην φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική, συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Μέξας, στην τρίτη του ημέρα προπονήσεων με την ομάδα, έδωσε έμφαση σε θέματα τακτικής και ιδιαίτερα στην άμυνα, ενώ μέσα από τη διαδικασία των δύο φιλικών αγώνων που θα ακολουθήσουν, θα δοκιμάσει και αρκετά πράγματα που θέλει για την ομάδα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Δημήτρης Καραμανώλης.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε και σήμερα αδικαιολόγητα, ο Adam Smith.

Το πρωί της Πέμπτης, αναχωρεί για τον Καναδά ο Aaron Best, προκειμένου να ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του για τις υποχρεώσεις που έχει στη διάρκεια του Φεβρουαρίου για τα προκριματικά του AmeriCup 2021».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα