EKO All Star Game: Οι μικροί «λύγισαν» τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ!

Γιώργος Κούβαρης
EKO All Star Game: Οι μικροί «λύγισαν» τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ!

bet365

Το πρόγευμα του 24ου All Star Game στα «Δύο Αοράκια» ήταν το ματς των All Time Stars με τους Rising Stars, όπου οι «πιτσιρικάδες» επικράτησαν της... παλιάς φρουράς με 103-90. MVP ο Ρογκαβόπουλος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Κάθε φορά που δίνεται η ευκαιρία να δούμε και πάλι στο παρκέ όλους εκείνους που «μεγάλωσαν» μια ολόκληρη γενιά παικτών και την οποία... βρήκαν μπροστά τους στο ματς των All Time Stars με τους Rising Stars, είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να μένει ανεκμετάλλευτη.

Βέβαια τα χρόνια έχουν περάσει και αυτό φρόντισε να... εκμεταλλευτεί το νέο αίμα του ελληνικού μπάσκετ και να επικρατήσει με 103-90. Παρόλα αυτά η «παλιά φουρνιά» έδειξε ότι με λίγο προπόνηση και βελτίωση στην φυσική κατάσταση, ίσως και να έχουν ένα δεκάλεπτο. Διαμαντίδης, Παπαλουκας, Φώτσης και Παπαδόπουλος «ξύπνησαν» μνήμες των δύο τελευταίων δεκαετιών ωστόσο δεν μπόρεσαν και να «λυγίσουν» την «φρεσκάδα» των πιτσιρικάδων.

Βέβαια η νίκη δεν ήταν το ζητούμενο. Το ζητούμενο ήταν να περάσουν όλοι καλά και να παίξουν το άθλημα που αγαπάνε. Για την... ιστορία να σημειώσουμε ότι με το σκορ στο 44-37 υπέρ των All Time Stars, αποσύρθηκαν στον πάγκο οι Διαμαντίδης και Παπαλουκάς. Ημίχρονο 46-62 με επιμέρους 25-2 των νέων. Ό,τι και αν μπορεί να σημαίνει αυτό για την επιρροή που μπορούν να ασκήσουν και σήμερα δύο απο τους κορυφαίους γκαρντ όλων των εποχών.

Τα δεκάλεπτα: 25-31, 46-62, 66-82, 90-103

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα