Στον... αέρα του Σκουρτόπουλου, στο προσκήνιο και πάλι ο Μαρκόπουλος

Στον... αέρα του Σκουρτόπουλου, στο προσκήνιο και πάλι ο Μαρκόπουλος

Gazzetta team
Στον... αέρα του Σκουρτόπουλου, στο προσκήνιο και πάλι ο Μαρκόπουλος

bet365

Νέα ανατροπή δεδομένων φαίνεται ότι θα υπάρξει στο θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ καθώς ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κάνει δεύτερες σκέψεις για την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου, επανέρχεται στο προσκήνιο το ενδεχόμενο επιστροφής του Σούλη Μαρκόπουλου.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με Super Derby προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μέχρι αργά χθες το βράδυ, θεωρούταν δεδομένη η συμφωνία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Απέμενε να δοθούν συγκεκριμένες εγγυήσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ αλλά και να επικυρώσει τη συμφωνία ο Γιώργος Σαββίδης. Ωστόσο, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κάνει δεύτερες σκέψεις και προσανατολίζεται στην απόφαση αρνητικής απάντησης, εκτιμώντας ότι οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για τον ίδιο ούτως ώστε να αναλάβει μια άλλη «δουλειά» εκτός της Εθνικής ομάδας. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ προβλέπεται να προχωρήσουν σε μαι τελική επικοινωνία μαζί του με σκοπό να τον μεταπείσουν, φαίνεται όμως ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Η εξέλιξη της υπόθεσης Σκουρτόπουλου επαναφέρει στο προσκήνιο την περίπτωση του Σούλη Μαρκόπουλου με τον οποίον συζήτησαν (ευθύς εξαρχής) οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Είναι γνωστό ότι ο έμπειρος τεχνικός διατηρεί υποστηρικτές εντός του ΑΣ ΠΑΟΚ και είναι δεδομένο ότι θα επιδιωχθεί μια νέα επαφή μαζί του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα