Μανωλόπουλος αντί Πιτίνο και Καββαδάς αντί Βασιλόπουλου στο ΕΚΟ All-Star Game

Gazzetta team
Μανωλόπουλος αντί Πιτίνο και Καββαδάς αντί Βασιλόπουλου στο ΕΚΟ All-Star Game

bet365

Αλλαγές στους πάγκους και στα ρόστερ του ΕΚΟ All-Star Game ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

«Η Οργανωτική Επιτροπή του 24ου EKO All Star Game ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στις ομάδες του Κεντρικού Αγώνα Team Calathes – Team Maciulis, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (9/2, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου "Δύο Αοράκια":

* Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου θα αντικαταστήσει τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Μετά την αντικατάσταση του Πιτίνο και σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού για τους προπονητές, την Team Calathes θα καθοδηγήσουν οι Ηλίας Παπαθεοδώρου της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου και την Team Maciulis οι Μάκης Γιατράς του Προμηθέα, Βαγγέλης Ζιάγκος του Ρεθύμνου Cretan Kings.

* Ο Βασίλης Καββαδάς του Ηρακλή παίρνει την θέση του τραυματία Παναγιώτη Βασιλόπουλου του Περιστερίου Winmasters στην Team Calathes».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα