Γιατράς: «Θα κριθούν πολλά πράγματα τις επόμενες 15 ημέρες»

Γιατράς: «Θα κριθούν πολλά πράγματα τις επόμενες 15 ημέρες»

Γιατράς: «Θα κριθούν πολλά πράγματα τις επόμενες 15 ημέρες»

Ο Μάκης Γιατράς στάθηκε στον «τελικό» με την Μπρέσια (5/2) σε ό,τι αφορά την πρόκριση στα playoffs του EuroCup.  

Ο προπονητής των Πατρινών ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη νίκη επί του Ήφαιστου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, νομίζω ότι σήμερα κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, όσοι έπαιξαν έδωσαν κάτι. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ηφαίστου, που έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα κι έχει κάνει μεγάλες νίκες. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή, έμπειρο staff και πολύ καλούς παίκτες.

Συνεχίζουμε, την Τετάρτη για εμάς είναι άλλος ένας τελικός. Μπήκαμε στο Φεβρουάριο, που θα κριθούν πολλά πράγματα στις επόμενες 15 ημέρες. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας την Τετάρτη να μας βοηθήσει, γιατί αν είναι γεμάτο το γήπεδο, νομίζω δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς από τη νίκη. 

Και κάτι τελευταίο, σήμερα έγινε μία μεγάλη τιμή για έναν μεγάλο άνθρωπο, προπονητή, παίκτη και πάνω απ’όλα άνθρωπο, τον Κώστα Πετρόπουλο. Ήταν την ίδια ώρα με το παιχνίδι το δικό μας. Νομίζω ότι αξίζει αυτή η τιμή σε αυτόν τον άνθρωπο και θα δώσουμε τα συγχαρητήριά μας και σε αυτούς που το σκεφτήκανε. Εγώ είχα τη χαρά και την τύχη στο διάστημα που ήμουν στον Έσπερο να ήταν μαζί μου».