Χαραλαμπίδης: «Σε άλλα ματς θα δώσουμε έμφαση, έχουμε συγκεκριμένους στόχους»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Σε άλλα ματς θα δώσουμε έμφαση, έχουμε συγκεκριμένους στόχους»

bet365

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μιλώντας για το παιχνίδι και τη βαριά ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, υπογράμμισε ότι ο ΠΑΟΚ στοχεύει σε άλλα ματς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε αρχικά: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής το παιχνίδι. Ήμασταν ανταγωνιστικοί για πάρα πολύ λίγο διάστημα. Δεν ήρθαμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε την νίκη. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε συγκεκριμένους στόχους στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε άλλους αγώνες πρέπει να δώσουμε έμφαση. Και μάλιστα είναι παραπάνω από τελικοί για εμάς. Ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι στην καλύτερη επίθεση της Ευρώπης. Δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό που έβαλε 21 τρίποντα με φοβερό ποσοστό και πολλούς αιφνιδιασμούς. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το ματς, να πάμε στο επόμενο γιατί εκεί κρίνονται οι στόχοι μας».

Όσο για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του σημείωσε: «Τα παιδιά είναι στην ομάδα μόλις 5 ημέρες. Δεν έχουν κάνει πολλές προπονήσεις. Δεν είναι εύκολο να αφομοιώσουν τα πράγματα. Αυτά τα ματς και αυτό της Ισπανίας θα τους βοηθήσουν να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό. Μπορούν να δώσουν πολλά, αλλά πρέπει να τους βοηθήσουμε κι εμείς για να τους βάλουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο σύνολο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα