Με Ουίλιαμς και Ρετ η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Με Ουίλιαμς και Ρετ η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με Ουίλιαμς και Ρετ η προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Με τη συμμετοχή των Τζακόρεϊ Ουίλιαμς, Έμ Τζέι Ρετ έγινε η σημερινή (24/1) προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Οι Αμερικανοί θα κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα του Δικεφάλου στον αγώνα της Δευτέρας (27/1, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ήταν η δεύτερή τους ημέρα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο σήμερα, για πρώτη φορά ήταν μαζί στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και ο JaCorey Williams, αλλά και ο MJ Rhett. Οι δύο νέοι Αμερικανοί παίκτες της ομάδας μας, ξεκίνησαν από νωρίς το πρόγραμμά τους στο PAOK Sports Arena, με την πρώτη τους επαφή με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα των δύο νέων παικτών σε θέματα τακτικής και η προπόνηση της ομάδας.

Εκτός προπόνησης ήταν ο άρρωστος Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο Σταύρος Σχίζας που δεν έχει επανέλθει ακόμη από τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Dijon.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται το Σάββατο με μία απογευματινή προπόνηση και ολοκληρώνεται την Κυριακή, με την τελευταία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα τη Δευτέρα (27/1, 19:30) και την Zaragoza στην Ισπανία την Τετάρτη (29/1, 19:30)».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα