Η εισήγηση του Καμπερίδη και οι πληρωμές στους παίκτες

Η εισήγηση του Καμπερίδη και οι πληρωμές στους παίκτες

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η εισήγηση του Καμπερίδη και οι πληρωμές στους παίκτες

bet365

Η ΚΑΕ Άρης προχώρησε σήμερα (21/1) στην καταβολή χρημάτων στους παίκτες της ομάδας επιλέγοντας ξεκάθαρα την οικονομική τακτοποίηση των παικτών από την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών.

Στο προηγούμενο διάστημα οι επιτελείς της ΚΑΕ Άρης προχώρησαν σε συζητήσεις με όλους τους πιστωτές (οι οποίοι έχουν δικαιωθούν στη FIBA) με απώτερο σκοπό την επίτευξη διακανονισμών για ακολουθήσει στη συνέχεια η άρση του ban. Στη διάρκεια της διαδικασία, υπήρξε διαφωνία με τον Μάικλ Τζένκινς καθώς ο Αμερικανός δεν δεχόταν την πρόταση διακανονισμού της οφειλής. Τελικώς, επιτεύχθηκε συμφωνία. Ωστόσο το ζήτημα της άρσης του ban θα πάει πίσω καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα καταβολής ενός ποσού της τάξεως των 55-60 χιλιάδων ευρώ γι’ αυτόν τον σκοπό και ταυτόχρονα, πληρωμής (ενός αντίστοιχου ποσού) στους υπάρχοντες παίκτες, έναντι των οφειλών απέναντί τους.

Μάλιστα, σχετική συζήτηση έγινε μεταξύ των μελών της διοίκησης και του Σάββα Καμπερίδη ο οποίος σημείωσε ότι θα πρέπει να πληρωθούν οι υπάρχοντες παίκτες κι αν στο μέλλον παρουσιαστεί η δυνατότητα για την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, ούτως ώστε να γίνει μια αλλαγή στο ρόστερ, έχει καλώς. Αν όχι, θα πορευτεί με το υπάρχον υλικό, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη τους στους παίκτες.

Υπό αυτές τις συνθήκες κι έχοντας ξεκάθαρα ζήτημα επιλογής, η ΚΑΕ επέλεξε την πληρωμή των υπαρχόντων παικτών κι έτσι το ζήτημα της άρσης του ban πηγαίνει πίσω.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα