Παπαγιάννης: «Θετική η πίεση που μου ασκεί ο coach» (vid)

Παπαγιάννης: «Θετική η πίεση που μου ασκεί ο coach» (vid)

Gazzetta team
Παπαγιάννης: «Θετική η πίεση που μου ασκεί ο coach» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης που ήταν ο καλύτερος του αγώνα στην Πάτρα υποστήριξε ότι οφείλει την αγωνιστική του άνοδο στην... πίεση που του ασκεί ο Ρικ Πιτίνο.

Ο διεθνής σέντερ ήταν εξαιρετικός και στις δύο πλευρές του παρκέ με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ και όπως είπε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ ότι «στους τελευταίους αγώνες της EuroLeague προσπαθώ να δώσω περισσότερη ενέργεια, εκεί έχω επικεντρωθεί. Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε στην ενέργειά μου και σίγουρα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα. Ο κόουτς ζητάει πολλά πράγματα από εμένα. Είναι πολύ θετική η πίεση που έρχεται από τον κόουτς γιατί θέλει να με βλέπει καλύτερο από αγώνα σε αγώνα. Οι συμπαίκτες μου είναι ένα κομμάτι από αυτό γιατί με βοηθάνε κάθε μέρα. Τους ευχαριστώ όλους».

Για το γεγονός ότι είναι μικρός ακόμα και μαθαίνει τη θέση, είπε: «Από τη στιγμή που υπάρχει κάποια ανάγκη ώστε να είμαι πάντα καλός και να βοηθάω δεν υπολογίζω την ηλικία, αλλά να είμαι ο καλύτερος που μπορώ. Κάνω μεγάλη προσπάθεια στους τελευταίους αγώνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και προπόνηση με την προπόνηση θα βγουν»

Και κατέληξε: «Έχουμε ένα πλάνο. Προπόνηση με την προπόνηση έχουμε πάρει ένα μομέντουμ και φαίνεται από τος αγώνες. Έχουμε έναν πολύ καλό μήνα έως τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Όσο για το ματς με τον Προμηθέα; «Το είχαμε σημειώσει όλοι. Το να χάνει ο Παναθηναϊκός ένα κύπελλο είναι σπάνιο. Δεν μας άρεσε ο προηγούμενος αγώνας που είχαμε δώσει στην Πάτρα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα