Χαραλαμπίδης: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη»

bet365

Ο αυριανός αγώνας (18/1, 15:45) του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό Νικαίας είναι στα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει ο Δικέφαλος για να παραμείνει στην κατηγορία, σ’ αυτό στάθηκε και ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με μοναδική απουσία αυτή του Σταύρου Σχίζα ο οποίος δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Μάλιστα ο προπονητής του Δικεφάλου αναφέρθηκε στον τραυματισμό του παίκτη του λέγοντας ότι… «Η απουσία του Σταύρου είναι πολύ σημαντική για εμάς, αλλά αυτό που προέχει είναι η υγεία του αθλητή. Χαιρόμαστε που είναι καλά και ευχόμαστε να είναι το συντομότερο δυνατόν κοντά μας. Όλα τα παιδιά γνωρίζουν ότι θα πρέπει να παίξουν αύριο και για τον Σταύρο και έχουν έναν λόγο παραπάνω για παίξουν για τη νίκη».

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης στάθηκε και στη σημασία του αγώνα μιλώντας στο www.paokbc.gr. «Πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, όπως άλλωστε και όλα όσα απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εμείς θα πρέπει να μπούμε δυναμικά από το πρώτο λεπτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε ενέργεια. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Είναι ξεκάθαρο ότι για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα