Πανιώνιος: «Όλοι στο γήπεδο για τη Ρενάτα»

Gazzetta team
Πανιώνιος: «Όλοι στο γήπεδο για τη Ρενάτα»

bet365

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa θα τιμήσει την μνήμη της Ρενάτας στο παιχνίδι με το Περιστέρι Winmasters (18/01, 17:45) και θα διαθέσει τα μισά έσοδα στο ίδρυμα για καρκινοπαθή παιδιά «Ελπίδα».

Αναλυτικά:

«H KAE Πανιώνιος Su Casa ακολουθώντας την τελευταία επιθυμία της πολυαγαπημένης μας Ρενάτας, που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή την περασμένη Κυριακή (12/1), ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα μισά έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας μας με το Περιστέρι Winmasters, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (18/1, 17.45) θα δοθούν στο ίδρυμα για καρκινοπαθή παιδιά “Ελπίδα”!

Ο Πανιώνιος Su Casa θα φιλοξενήσει το Περιστέρι στο “Σοφία Μπεφόν” για την 16η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League, έχοντας στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά στον συγκεκριμένο αγώνα, έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία του με μοναδικό απόντα τον τραυματία στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού, Anthony Lee.

Μία αναμέτρηση με χαρακτηριστικές δυσκολίες για την ομάδα μας, καθώς θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται στις πρώτες τέσσερις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, θα επιδιώξει με την δύναμη της έδρας να επιτύχει μια ακόμα νίκη, την έβδομη στο φετινό πρωτάθλημα, που θα φέρει την φέρει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Και σε αυτή την προσπάθεια περιμένει από τον “κυανέρυθρο” κόσμο να σταθεί δίπλα της και να δώσει βροντερό “παρών” στις εξέδρες του “Σοφία Μπεφόν”… σπρώχνοντας τους παίκτες του Ιστορικού στη νίκη, σε ένα παιχνίδι που τους χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς η παρουσία τους θα έχει ΔΙΠΛΗ αξία!

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση “Πανιώνιος Su Casa – Περιστέρι” ξεκίνησε σήμερα (14/1), και οι τιμές είναι οι εξής:

EXECUTIVE (τμήμα Γ): 15 Ευρώ

BLUE & RED (τμήμα Α, Β, Δ, Ε): 10 Ευρώ

Άνεργοι (με κάρτα ανεργίας) και Φοιτητές (με πάσο): 5 Ευρώ

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Περιστέρι” πραγματοποιείται διαδικτυακά από την σελίδα της Ticketmaster: “https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2004868.html” και παράλληλα:

Καθημερινά κατά τις ώρες 10:00-18:00, στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, επί της οδού Αρτάκης 78, στη Νέα Σμύρνη.

Tο Σάββατο (18/1) από τις 15:00 έως και το ημίχρονο του αγώνα, στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου “Σοφία Μπεφόν”, στο Παλαιό Φάληρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσκευή POS διαθέτει μόνο το γραφείο, στα εκδοτήρια του γηπέδου δεν υπάρχει δυνατότητα συναλλαγής με POS.

Παράλληλα συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του δευτέρου γύρου με καταληκτική ημερομηνία αυτή της διεξαγωγής του αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Περιστέρι” (18/1)

Υ.Γ. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με το Περιστέρι, τρεις τυχεροί φίλαθλοι θα κερδίσουν – μέσω κλήρωσης – από μια επετειακή φανέλα! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο της αναμέτρησης και θα είναι αυστηρά μεταξύ των κατόχων εισιτηρίων που θα παρευρίσκονται στο γήπεδο.

Η βοήθεια σας είναι η δύναμή μας!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα