«Ο Κρίστον έχει δώσει τον λόγο του στη Λιμόζ»

«Ο Κρίστον έχει δώσει τον λόγο του στη Λιμόζ»

Κάτια Πετροπούλου
«Ο Κρίστον έχει δώσει τον λόγο του στη Λιμόζ»

bet365

Στην ΑΕΚ έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σεμάζ Κρίστον, αλλά ο τεχνικός διευθυντής της Λιμόζ με δηλώσεις του έδειξε πως η υπόθεση δεν θα είναι εύκολη.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος κι αυτή τη στιγμή έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, αυτή του Σεμάζ Κρίστον και αυτή του ΝτεΆντρε Κέιν.

Όσον αφορά τον δεύτερο, κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, αλλά όσον αφορά τον πρώτο, τα πράγματα δεν θα είναι πολύ εύκολα για την ΑΕΚ, αν θέλει να τον αποκτήσει.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τη Λιμόζ και αν η "Βασίλισσα" τον θέλει, θα πρέπει να καταβάλλει buyout (περίπου 100.000). Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Κρόφορντ Πάλμερ, ο παίκτης έχει δώσει το λόγο του στους Γάλλους.

«Δεν είμαστε πρόθυμοι να τον αφήσουμε να φύγει. Έχουμε ξοδέψει ήδη αρκετό χρόνο να συζητάμε για αυτό το θέμα. Καταλαβαίνω πως ο Σεμάζ θέλει μόνο να παίζει μπάσκετ, αλλά έχει δώσει τον λόγο του στον προπονητή, τον σύλλογο και εμένα ότι θα μείνει ως το τέλος της χρονιάς. Είναι δικό του θέμα το αν θα κρατήσει τον λόγο του».

Όλα δείχνουν πως προβάδισμα για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα έχει ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα