8η αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης Γιαννακόπουλου-Σπανούλη!

Gazzetta team
8η αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης Γιαννακόπουλου-Σπανούλη!
Νέα αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης Γιαννακόπουλου - Σπανούλη, μετά την μήνυση που είχε κάνει ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σκινδήλιας, στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Πάρμα - Λέτσε με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Νέα αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης μεταξύ Γιώργου Σκινδήλια και Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για την φραστική επίθεση του δεύτερου στον Βασίλη Σπανούλη που έγινε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στις 2 Μαΐου το 2015. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε κάνει μήνυση στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκαν επίσης στα δικαστήρια της Ευελπίδων μαζί με τον Σκινδήλια, αλλά και τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λεπενιώτη.

Η αιτιολογία της όγδοης αναβολής ήταν πως άλλαξε η σύνθεση των δικηγόρων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ο καινούργιος (ένας εκ των οποίων τον εκπροσωπεί στα Ποινικά) δήλωσε κώλυμα, διότι είχε άλλη δίκη για κακούργημα, οπότε δεν μπορούσε να παραβρεθεί στην εν λόγω εκδίκαση. Βέβαια, οι απόψεις για τον πρωτοεμφανιζόμενο δικηγόρο διίστανται, καθώς σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο κύριος Τζανετής έχει εκπροσωπήσει τον Γιαννακόπουλο σε άλλες υποθέσεις, ενώ από την άλλη σύμφωνα, με κάποιες άλλες πηγές, ο συγκεκριμένος έγινε για πρώτη φορά «γνωστός» σήμερα το πρωί και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είχε μέχρι πρότινος άλλη εκπροσώπηση (κ. Θάνου, η οποία ήταν παρούσα στην δίκη, αλλά κάθισε στις θέσεις του ακροατηρίου και όχι στα έδρανα των δικηγόρων).

Η εν λόγω υπόθεση δεν έχει σχέση με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους αδερφούς Αγγελόπουλους, καθώς δεν είναι πολιτική αγωγή, ούτε μάρτυρες.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη δικάσιμος είχε οριστεί για τον Σεπτέμβριο του 2016 και έκτοτε μεσολάβησαν επτά αναβολές (οι δύο αφορούσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και οι υπόλοιπες παρέλευση ωραρίου), ενώ η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 29 Απριλίου 2020.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα