ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ο Καμπερίδης θέλει τον Λάκι Τζόουνς

Ο Καμπερίδης θέλει τον Λάκι Τζόουνς

Ο Καμπερίδης θέλει τον Λάκι Τζόουνς

Εισήγηση για την απόκτηση του Λάκι Τζόουνς κατέθεσε ο Σάββας Καμπερίδης εκτιμώντας ότι ο Αμερικανός είναι ο παίκτης που χρειάζονται οι «κίτρινοι».

Ο 41χρονος προπονητής θέλει τον 30χρονο φόργουορντ και σύμφωνα με πληροφορίες έχει μιλήσει μαζί του. Ο Λάκι Τζόουνς άρχισε τη χρονιά στην Μπαϊρόιτ, πλέον όμως δεν υπολογίζεται στη γερμανική ομάδα και βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέας επαγγελματικής στέγης. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι και ο ίδιος δήλωσε διαθέσιμος για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με την προϋπόθεση όμως ότι θα του καταβληθεί το ποσό της οφειλής (9.000 δολάρια) από την περσινή χρονιά.

Ωστόσο, στις τάξεις του Άρη υπάρχουν σοβαροί και λογικοί ενδοιασμοί επί του σεναρίου επιστροφής του Λάκι Τζόουνς. Αυτοί σχετίζονται τόσο με την αγωνιστική εικόνα του παίκτη όσο και με πειθαρχικά ζητήματα τα οποία είχε παραδεχθεί η τότε διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μετά το τέλος της σεζόν. Αυτοί οι ενδοιασμοί (τους) οδηγούν στην εκτίμηση ότι τυχόν επιλογή του Λάκι Τζόουνς είναι τουλάχιστον ριψοκίνδυνη.