Καστρίτης: «Να βρούμε τον εαυτό μας»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Να βρούμε τον εαυτό μας»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στο πρόβλημα της πνευματικής ανετοιμότητας της ομάδας τους εκτιμώντας ότι εκεί βρίσκεται η ρίζα του κακού.

Ο προπονητής του Ηρακλή είπε αρχικά ότι… «αξίζουν συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Κάποια στιγμή και ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο φάνηκε ότι το ήθελαν περισσότερο και το διεκδίκησαν πιο σωστά σε σχέση με μας. Πήραν μια διαφορά και παρά τη δική μας προσπάθεια, τη διατήρησαν μέχρι τέλους. Για μας, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κρατάμε χαμηλά τον αντίπαλο μέσα από την άμυνά μας καθώς το κάναμε και με το Περιστέρι, αλλά όπως στο προηγούμενο παιχνίδι χάνουμε τον αγώνα από την επίθεση. Δεύτερον, όπως και με το Περιστέρι κάναμε κάκιστο 3ο δεκάλεπτο».

Συμπλήρωσε αναφερόμενος στο πνευματικό πρόβλημα. «Πραγματικά, για την ποιότητα μας και του τρόπου που δουλεύουμε, αρχίζω να ανησυχώ για την ετοιμότητά μας στο πνευματικό κομμάτι. Και σήμερα δεν διαβάσαμε σωστά τις επιλογές μας στο επιθετικό κομμάτι, δεν διαβάσαμε σωστά και πήγαμε κατά μέτωπο ενώ είχαμε επιλογές. Έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή στην κυκλοφορία της μπάλας, επειδή όμως είμαστε στον δεύτερο γύρο, θα πρέπει όλοι να επανέλθουν στα στάνταρ τους και στις δύο πλευρές του γηπέδου, για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα