Αυξήθηκαν σε έξι τα ban του Άρη!

Αυξήθηκαν σε έξι τα ban του Άρη!

Gazzetta team
Αυξήθηκαν σε έξι τα ban του Άρη!

bet365

Συμφωνίες διακανονισμών έγιναν, πληρωμή δόσεων δεν υπήρξε κι έτσι επανήλθαν τα ban στην… καμπούρα του Άρη με την υπηρεσιακή διοίκηση να αναζητά ένα ποσό της τάξεως τουλάχιστον των 60-65 χιλιάδων ευρώ για να τα άρει.

Οι αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος παιδεύουν τα μέλη της υπηρεσιακής διοίκησης καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Δημήτρης Γουλιέλμος είχε συμφωνήσει μεν στον διακανονισμό των οφειλών για την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, αλλά δόσεις δεν καταβλήθηκαν. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι πιστωτές κατήγγειλαν τις συμφωνίες διακανονισμών στη FIBA, η τελευταία προχώρησε σε νέα επιβολή ban κι αυτή, αυτή τη στιγμή, είναι έξι με την προοπτική μάλιστα να γίνουν επτά.

Οι πιστωτές ζητούν να τους καταβληθεί το σύνολο των δόσεων για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους. Ωστόσο, για να γίνει αυτό θα πρέπει η ΚΑΕ να ανακαλύψει ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ. Αυτό είναι δυσεύρετο, γι’ αυτό πρότεινε στους παίκτες να δεχθούν την πληρωμή δύο δόσεων με την προοπτική καταβολής ακόμη δύο μέχρι τον Μάρτιο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα