«Χυδαίο» σύνθημα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λίγες ώρες μετά το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού (vid)

Gazzetta team
«Χυδαίο» σύνθημα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λίγες ώρες μετά το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού (vid)

bet365

Βίντεο δείχνει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια του ντέρμπι με τον Αρη να τραγουδούν ένα... χυδαίο σύνθημα λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού.

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την Πυλαία κατά την διάρκεια του μπασκετικού ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και τoυ Άρη. Οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά τραγουδούν σύνθημα που αφορά νεκρό, λίγα λεπτά αφού έχει γίνει γνωστός ο θάνατος του Βούλγαρου οπαδού μετά από επίθεση χούλιγκαν του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα ο 28χρονος οπαδός να χτυπηθεί από αυτοκίνητο. Το εμετικό σύνθημα είναι... παλιό αλλά είναι προφανές ότι και το τάιμινγκ μόνο τυχαίο δεν είναι!

«Ωωωω, πουστ…, ο μπαμπάς σας είναι νεκρός, τον σκότωσα τον πού@@@ γιατί ήταν Αρειανός, μια ζωή θα τρέχετε, δεν γίνεται αλλιώς», λέει το σύνθημα και αν πράγματι είναι αναφορά για τον νεκρό οπαδό τότε μιλάμε το λιγότερο για αποτροπιασμό.

Ακούστε το σύνθημα στο 08.02 και στο 18.22:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα