ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παπαθεοδώρου: «Διαφορετικού επιπέδου το ματς με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Παπαθεοδώρου: «Διαφορετικού επιπέδου το ματς με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Παπαθεοδώρου: «Διαφορετικού επιπέδου το ματς με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (5/1, 21:30) για την 14η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League, στάθηκε στα όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του, ενώ ζήτησε και την βοήθεια του κόσμου. 

«Καλή χρονιά πρώτα απ' όλα με υγεία και ευτυχία για όλον τον κόσμο. Αύριο (5/1) ξεκινάμε ξανά τις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζοντας με τον πρωταθλητή, με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα είναι ένα πολύ καλό και σοβαρό τεστ για εμάς, διαφορετικού επιπέδου από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει το τελευταίο διάστημα. Αυτό που χρειάζεται είναι να δείξουμε πραγματικά τις δυνατότητές μας. Η τακτική και η ατομική ικανότητα των παικτών μας θα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, να παίξουμε καλά και σκληρά στην άμυνά μας και να έχουμε καλές αποφάσεις στην επίθεσή μας. Να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να σκοράρουμε. Σε αυτήν μας την προσπάθεια είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου που μπορεί με τη φωνή του να μας ενθαρρύνει και να δώσει ώθηση στους παίκτες μας απέναντι σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».