Ξανθόπουλος: «Να αλλάξουμε πρόσωπο με Ηρακλή»

Ξανθόπουλος: «Να αλλάξουμε πρόσωπο με Ηρακλή»

Gazzetta team
Ξανθόπουλος: «Να αλλάξουμε πρόσωπο με Ηρακλή»

bet365

Να αφήσουν πίσω άμεσα το παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου θέλουν στο Περιστέρι winmasters και γι' αυτό έχουν εστιάσει την προσοχή τους στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς με τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο».

«Προερχόμαστε από δυο κακές ήττες που ήταν εκτός προγράμματος, δεν δείξαμε καλό πρόσωπο με τον Κολοσσό εκτός έδρας και τον Ήφαιστο εντός και δεν κλείσαμε καλά το 2019» υποστήριξε ο Βασίλης Ξανθόπουλος και συνέχισε: «Ελπίζω να ξεκινήσει το 2020 με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή και σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι το Ιβανώφειο. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι να αλλάξουμε πρόσωπο».

Ο έμπειρος πλέι μέικερ του Περιστερίου winmasters παραδέχθηκε πως «θυμίζει την έδρα που είχε παλιά ο Ηρακλής, παρ' όλα αυτά εμείς δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε, πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο των προπονητών μας και να μην δώσουμε σημασία στο τι θα γίνεται έξω από τις γραμμές του γηπέδου».

Μετά το ρεπό της Κυριακής οι «κυανοκίτρινοι» μπήκαν σήμερα ξανά στο γήπεδο ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον «γηραιό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα