Περράκης: «Για την παραμονή και τον κόσμο του Λαυρίου»

Περράκης: «Για την παραμονή και τον κόσμο του Λαυρίου»

Gazzetta team
Περράκης: «Για την παραμονή και τον κόσμο του Λαυρίου»

bet365

Το Λαύριο υποδέχεται τη Λάρισα (28/12, 15:45) για τη 13η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League και ο Μιχάλης Περράκης στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με τους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!

Το Σάββατο 28/12 «πέφτει η αυλαία» του α΄ γύρου στην ΕΚΟ Basket League για το Λαύριο Megabolt κλείνοντας, παράλληλα, μια χρονιά γεμάτη με ανάμεικτα συναισθήματα χαρίζοντας μας νέες εμπειρίες, μαθήματα, τρόπο ζωής και γνώση.

Έχουμε μπροστά μας δύο κρίσιμα, εντός έδρας, παιχνίδια, πρώτα με τη Λάρισα και στη συνέχεια με τον Ιωνικό Νίκαιας. Εμείς, βέβαια, θέλουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια για να φτάσουμε στον, αρχικό, στόχο της γρήγορης παραμονής και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για τη στήριξή του.

Αύριο, Σάββατο 28/12 στις 3:45 μ.μ., αγωνιζόμαστε απέναντι στη Λάρισα, μια ομάδα που έχει ενισχυθεί τελευταία, και δεν πρέπει να μας ξεγελάει η θέση της (14η) στη βαθμολογία. Εμείς δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα, πιστεύοντας πως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης θα μας βρει νικητές. Σε αυτή τη μάχη θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ώστε να πετύχουμε μαζί το στόχο μας!

Κλείνοντας, εύχομαι όλα τα «θέλω» μας να πραγματοποιηθούν τη νέα χρονιά που έρχεται και η κάθε μέρα της να κυλά με υγεία και χαρά»!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα