Η winmasters δίπλα στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Η winmasters δίπλα στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Gazzetta team
Η winmasters δίπλα στην «Κιβωτό του Κόσμου»

bet365

Η winmasters.gr, στο πλαίσιο των Δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας της, διοργάνωσε εκδήλωση στο Κέντρο της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στηρίζοντας με τον δικό της τρόπο την αποστολή της οργάνωσης.

Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα και παρουσία περίπου 140 παιδιών που υποστηρίζονται από την Κιβωτό, οι εκπρόσωποι της winmasters χάρισαν μπάλες μπάσκετ με σκοπό την ενίσχυση των αθλητικών δραστηριοτήτων της οργάνωσης, ενώ προσέφεραν και γλυκά στους παρευρισκόμενους. Όλοι μαζί ευχήθηκαν το νέο έτος να έρθει με υγεία, χαμόγελα και αισιοδοξία.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και η ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου η οποία έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από τα παιδιά της Κιβωτού. Οι παίκτες της ομάδας, Χρήστος Σαλούστρος και Στήβεν Γκρέι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους μικρούς φίλους τους και να τους μιλήσουν για την αξία του αθλητισμού, ως ένα μέσο ανάπτυξης ανθρώπινων σχέσεων.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της winmasters κ. Κώστας Καϊμάς δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Για εμάς στη winmasters είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, καθώς πραγματοποιούμε την πρώτη μας Ενέργεια Κοινωνικής Ευθύνης από την έναρξη της δραστηριότητάς μας στην Ελλάδα. Με την παρουσία μας σήμερα θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της έμπρακτης στήριξης της «Κιβωτού του Κόσμου» και της αναγνώρισης της ανιδιοτελούς προσφοράς του ιδρυτή της, Πατέρα Αντώνιου. Θα συνεχίσουμε και στο εγγύς μέλλον να υλοποιούμε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα».

Το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Περιστέρι κ. Φίλιππος Κότσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εκ μέρους του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω την winmasters που χάρη στη σημερινή της πρωτοβουλία, βρεθήκαμε κοντά στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» και μπορέσαμε και εμείς από την πλευρά μας να τους δώσουμε λίγη ζεστασιά μέσα στις γιορτές».

Ο κ. Απόστολoς Μακρής, Υπεύθυνος του Τομέα Κοινωνικής Προσφοράς και Οργάνωσης Παιδαγωγικού Τμήματος της Κιβωτού σχολίασε: «Θα θέλαμε να μεταφέρουμε τις ευχές και τις ευχαριστίες του Πατέρα Αντώνιου προς τη winmasters και τους ανθρώπους της για την όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσαν σήμερα. Τέτοιες ενέργειες προσφέρουν χαρά στα παιδιά μας και δίνουν ώθηση σε όλους εμάς να συνεχίσουμε το έργο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα