Προμηθέας Πάτρας: Μοίρασαν οι παίκτες δώρα και χαρά στα παιδιά (pic)

Gazzetta team
Προμηθέας Πάτρας: Μοίρασαν οι παίκτες δώρα και χαρά στα παιδιά (pic)

bet365

Οι παίκτες του Προμηθέα Πάτρας επισκέφθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων το Σκαγιοπούλειο ίδρυμα της Πάτρας και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα μικρά παιδιά.

Όπως ανέφερε η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας «οι παίκτες της Ανδρικής Ομάδας Chris Babb, Octavius Ellis, Δημήτρης Κατσίβελης, Χρήστος Καφέζας, Περικλής Κουρουπάκης, Νάσος Μπαζίνας και Λευτέρης Μαντζούκας, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα του Ερασιτέχνη, Παντελή Αθανασίου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να παίξουν με τα παιδιά και με το προσωπικό του ιδρύματος, ν’ ανταλλάξουν ευχές και να μοιράσουν δώρα.

Ο Προμηθέας Πάτρας και τα μέλη της μεγάλης Οικογένειας του Συλλόγου πιστεύουν στην αξία της κοινωνικής προσφοράς και προσπαθούν σε κάθε δυνατή ευκαιρία να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν και οι επισκέψεις αυτές τις γιορτινές μέρες είναι μια συμβολική κίνηση υπενθύμισης της ανάγκης συμπαράστασης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας.»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED