Κολοσσός Ρόδου: Μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά (pics)

Κολοσσός Ρόδου: Μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά (pics)

Gazzetta team
Κολοσσός Ρόδου: Μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά (pics)

bet365

Σύσσωμη η ομάδα του Κολοσσού Ρόδου επισκέφθηκε την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά.

Συγκεκριμένα η «θαλασσί» ΚΑΕ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Την καθιερωμένη επίσκεψη στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου πραγματοποίησε η ομάδα του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS, για να συμπαρασταθεί στους μικρούς φίλους της, στο πνεύμα των εορταστικών ημερών.

Την ομάδα μας καλωσόρισε η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής κα Ντίνα Παχύλη Μαχαιρίδη και το νοσηλευτικό προσωπικό ενώ τα παιχνίδια που χάρισαν στα παιδιά που νοσηλεύονται, προσέφερε ο Κώστας Ευφραιμίδης ο οποίος στηρίζει για ακόμα μια χρονιά την κοινωνική δράση.

Αθλητές και προπονητές, ευχήθηκαν υγεία στα μικρά παιδιά που αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται στην παιδιατρική κλινική, στους γονείς τους, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μοίρασαν δώρα και πολλά χαμόγελα.

Ο Κολοσσός H Hotels εύχεται σε όλα τα παιδιά που τυχαίνει να βρίσκονται αυτές τις ημέρες σε παιδιατρικές κλινικές να επιστρέψουν γρήγορα στο σπίτι τους με υγεία και να γιορτάσουν με την οικογένεια τους χαρούμενα Χριστούγεννα.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα