Αγγέλου: «Να δούμε το παιχνίδι με δύο ζευγάρια γυαλιά»

Gazzetta team
Αγγέλου: «Να δούμε το παιχνίδι με δύο ζευγάρια γυαλιά»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου εξήγησε πως η Λάρισα προσπαθεί να φτιάξει χαρακτήρα και διάρκεια στο παιχνίδι της.

O προπονητής των Θεσσαλών ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από το 76-86 από την ΑΕΚ:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς χάσαμε ένα ακόμα παιχνίδι. Μπορούμε να δούμε το παιχνίδι με δύο ζευγάρια γυαλιά. Αυτά της προσπάθειας και τα γυαλιά του θυμού, τι έγινε στο πρώτο μέρος. Νομίζω πως οι αναλύσεις δεν μας ωφελούν σε τίποτα. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι κατοχών και επίσης αν αυτός που έχει τις κατοχές έχει την ποιότητα και την εμπειρία να τις διαχειριστεί. Ξέραμε πως έχει δύο δημιουργούς και σποτ παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί πουθενά. Δεν ελέγχαμε τίποτα. Ούτε τον ψηλό ούτε το μακρινό σουτ. Κάναμε και πολλά λάθη. Είχαμε δέκα κατοχές λιγότερες.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε και καταφέραμε να φτάσουμε το παιχνίδι στις δύο κατοχές. Η ΑΕΚ έβαλε 2/2 σουτ και εμείς 0/2. Προσπαθούμε να φτιάξουμε χαρακτήρα και διάρκεια στο παιχνίδι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο σήμερα. Η ομάδα δείχνει αγωνιστικότητα. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον κόσμο. Έρχεται ο κόσμος ενθαρρύνει την ομάδα. Κυνηγάμε τα υπόλοιπα 14 παιχνίδια αυτό που φαντάζει δύσκολο όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους υπόλοιπους. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED