Τσάπας: «Ο Ιωνικός θα κάνει συντήρηση δυνάμεων μέχρι το καλοκαίρι»

Gazzetta team
Τσάπας: «Ο Ιωνικός θα κάνει συντήρηση δυνάμεων μέχρι το καλοκαίρι»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού μίλησε για τις αποφάσεις που έχει πάρει σε σχέση με τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Τσάπα: «Η ομάδα έχει επτά νίκες, από την αρχή είχαμε πει να σωθεί, τώρα είναι στην πέμπτη θέση και νομίζω δεν αμφιβάλλει κανείς ότι σώθηκε Φτάσαμε σε ένα κρίσιμο σημείο. Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε για το μέλλον. Εγώ την πήρα πριν 2,5 χρόνια στη Β' Εθνική, ήρθαμε σερί μέχρι την Α1, κάναμε μεγάλες νίκες, μεγάλα ρεκόρ, μεγάλες εμφανίσεις. Υπήρξαν προβλήματα, με πρώτο αυτό του γηπέδου και εκεί που λέγαμε φέτος για στόχο τα 13 sold out δεν έχουμε ούτε ένα. Δεν κακίζω τον κόσμο, ο Ιωνικός είναι ομάδα με βάση τη Νίκαια, δεν έχει φιλάθλους παντού. Βρέθηκε μια λύση για του χρόνου με την βοήθεια του Δημάρχου, αλλά μέχρι τότε πρέπει να δούμε τι θα γίνει.

Είμαστε σε σταυροδρόμι όπως ξαναείπα. Κατ’ αρχάς όλοι ξέρουν ότι είμαστε νοικοκύρηδες, μια εταιρία σωστή σε όλες τις υποχρεώσεις, δεν θέλουμε να είμαστε πυροτέχνημα, δεν θέλουμε να χρωστάμε ευρώ. Παρέλαβα χρέη και από διοικήσεις από το 2002, έπρεπε να ρυθμιστούν. Εδώ που είμαστε, θα μπορούσαμε άνετα να πούμε ότι παίρνουμε άλλους δυο παίκτες και χτυπάμε τετράδα. Η απόφαση όμως είναι να μην το κάνουμε αυτό.

Θα κάνουμε συντήρηση δυνάμεων μέχρι το καλοκαίρι, σταδιακά για να μπουν και νέοι συμπαίκτες. Μέσα σε 10-15 μέρες θα ανακοινωθούν άνθρωποι που θα συμμετάσχουν στο διοικητικό πλάνο, θα πάρουν ενεργό ρόλο και εφόσον όλα γίνουν σωστά και έχουμε και το γήπεδο το καλοκαίρι θα κοιτάξουμε τότε ψηλότερα, εμείς δεν θέλουμε να στοχεύουμε πιο πέρα από ‘κει που φτάνει το πάπλωμά μας.

Ο Μαυροκεφαλίδης για μένα και ας παρεξηγηθώ είναι η μεγαλύτερη μορφή που έχει έρθει στον Ιωνικό, επειδή ήρθε στο πικ της καριέρας του και δίνει το 100%. Είναι ανοιχτό το συμβόλαιο, θα κάνει ό,τι θέλει. Οσο για τους υπόλοιπους, παίζουμε με τέσσερις ξένους, έχουμε φέρει έναν που έχει ανακοινωθεί, στην συνέχεια είναι η σειρά των άλλων πλευρών να αποφασίσουν. Εϊπαμε, πρέπει να γίνουν όλα σωστά για να μην φτάσει στο τέλος του έργου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα