Basket League: Στην Πυλαία τα... κρίσιμα, εκτός έδρας δοκιμάζονται οι τρεις της κορυφής!

Gazzetta team
Basket League: Στην Πυλαία τα... κρίσιμα, εκτός έδρας δοκιμάζονται οι τρεις της κορυφής!

bet365

Περιστέρι, Προμηθέας και ΑΕΚ δοκιμάζονται εκτός έδρας για την 12η αγωνιστική της Basket League, με την Πυλαία να τραβά το ενδιαφέρον.

Η Basket League συνεχίζεται κανονικά με την 12η αγωνιστική να είναι η προτελευταία για τον πρώτο γύρο και το 2019, με τις αναμετρήσεις να έχουν ενδιαφέρον για κορυφή και ουρά.

Το Περιστέρι Winmasters έχει ένα εξαιρετικό σερί και δοκιμάζεται στην Ρόδο, όπου αντιμετωπίζει τον Κολοσσό, ενώ ο Προμηθέας, ανεβαίνει στην Πυλαία για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη αναμέτρηση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η ΑΕΚ θα βρεθεί στην Λάρισα, χωρίς τους Γιάνκοβιτς και με τον Τσάλμερς να περιμένει για την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Ο Ήφαιστος υποδέχεται τον Ηρακλή σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ενώ ο Άρης που παλεύει για την επιβίωση του παίζει κόντρα στο Λαύριο. Ο Ιωνικός Νικαίας υποδέχεται τον Πανιώνιο, ενώ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται το Ρέθυμνο, χωρίς τον Ρικ Πιτίνο, ενώ πλέον ο Μπράουν έχει πάρει θέση στο ρόστερ αντί του Μπέντιλ.

Αναλυτικά:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα