Τσαϊρέλης: «Το χαμόγελο των παιδιών είναι σαν να κερδίζουμε πρωτάθλημα»!

Gazzetta team
Τσαϊρέλης: «Το χαμόγελο των παιδιών είναι σαν να κερδίζουμε πρωτάθλημα»!

bet365

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης σχολίασε την κοινωνική δράση του Ήφαιστου Λήμνου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Μετράμε αντίστροφα για τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση, αυτή τη φορά με τον Ηρακλή. Πριν αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι όμως, θα ήθελα να σταθώ στην εξαιρετική προσπάθεια που κάνει ο Ήφαιστος κι εκτός αγωνιστικών χώρων, αποδεικνύοντας στην πράξη πως είναι κοντά στην τοπική κοινωνία.

Κανείς άνθρωπος δεν είναι ωραίο να είναι μόνος του, ειδικά αυτές τις μέρες των εορτών και είμαι χαρούμενος για τις ενέργειες που κάνει η ομάδα μου, ώστε να στηρίξει όσους το έχουν ανάγκη.

Πιο πολύ χαρούμενο βέβαια, με κάνει το γεγονός πως βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά τις προηγούμενες ημέρες, τόσο στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας όσο και στο Ειδικό Σχολείο Ρεπανιδίου, κάτι το οποίο θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Τα συναισθήματα μας βλέποντας το χαμόγελο των παιδιών είναι σα να κερδίζουμε το πρωτάθλημα!

Όπως καταλάβατε είμαστε σε γιορτινό κλίμα και περιμένουμε τον κόσμο της Λήμνου στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς». Να γιορτάσουμε μαζί κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε δώρο ακόμα μία νίκη.

Η αποστολή μας, σαφώς και δεν είναι εύκολη απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την καλή μας άμυνα και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα