Παπανικολόπουλος: «Δεν χρειαζόμαστε ήρωες»! (vid)

Gazzetta team
Παπανικολόπουλος: «Δεν χρειαζόμαστε ήρωες»! (vid)

bet365

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος σχολίασε τη νίκη του Περιστερίου Winmasters επί του Παναθηναϊκού, εξηγώντας πως οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο στην τρίτη περίοδο.

Ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων σχολίασε το 82-78 επί των «πράσινων» στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Το βασικό είναι ότι η ομάδα συνεχίζει μια ανοδική πορεία και όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε κάποια θέματα αμυντικά και αφήσαμε το σκορ να ανοίξει, μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε τον πλήρη έλεγχο στο τρίτο δεκάλεπτο. Ήταν λογικό ο Παναθηναϊκός να αντιδράσει αλλά στο τέλος ήμασταν ψύχραιμοι και κερδίσαμε. Γενικά παίξαμε σαν μια καλή ομάδα που είμαστε... Για να είναι κάποιος στην ομάδα του Περιστερίου σημαίνει ότι είναι παίκτης υψηλού επιπέδου ούτως ή άλλως. Δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσουν τίποτα τα παιδιά. Δεν χρειαζόμαστε ήρωες, χρειαζόμαστε παίκτες που κάνουν τα απλά πράγματα... Το Περιστέρι έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εδώ και πέντε χρόνια, δεν ξεφεύγει με μια νίκη και μια ήττα.

Εν συνεχεία τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη σημερινή νίκη. Το πιο ωραίο που συμβαίνει στην ομάδα είναι ότι τα παιδιά, προσεγγίζουν τα παιχνίδια με ψυχραιμία, ωριμότητα και πολύ μεγάλο πάθος. Ανεξαρτήτως του αντιπάλου...».

Και πρόσθεσε: «Τα παιχνίδια έχουν καλές και κακές στιγμές, αλλά τα παιδιά αντιδρούν και αυτό ειναι το πιο ευχάριστο. Από τον Τηλέμαχο Βησσαρίου, που σήμερα ήταν ο 12ος παίκτης μέχρι τα παιδιά που παίζουν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη του, θέλουμε να είναι συνέχεια μαζί μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα