Βασιλόπουλος: «Μονοδιάστατος ο Παναθηναϊκός, εκμεταλλευτήκαμε την κούρασή τους» (vid)

Gazzetta team
Βασιλόπουλος: «Μονοδιάστατος ο Παναθηναϊκός, εκμεταλλευτήκαμε την κούρασή τους» (vid)

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Περιστερίου Winmasters απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και όπως είπε η ομάδα του φρόντισε να εκμεταλλευτεί την κούραση των «πρασίνων».

«Μας βγήκαν όλα όσα κάναμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά κουρασμένος, είχε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ευρώπη, είχε ταξίδι, οπότε προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Ήμασταν τυχεροί γιατί είχαν και τον Καλάθη εκτός παιχνιδιού που είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για τον Παναθηναϊκό. Κρατάμε τα θετικά γιατί παίζαμε σε μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα» δήλωσε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ και συνέχισε:

«Μείναμε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, γυρίσαμε πολύ την μπάλα, είχαμε περισσότερη υπομονή και δόξα τω Θεώ καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε. Ο χαρακτήρας της ομάδας χτίζεται παιχνίδι με το παιχνίδι».

Και κατέληξε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ επιθετική ομάδα, έχει πάρα πολλούς παίκτες όμως ήταν κουρασμένος και μονοδιάστατος στην επίθεση. Δεν τους πήγαν και κάποια σουτ, είναι λίγο περίεργα.»

Όσο για το Περιστέρι; «Γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά, συνεχίζουμε από πέρυσι ενώ φέτος είναι ακόμα πιο δύσκολα γιατί έχουμε την Ευρώπη. Ελπίζω και φέτος να κάνουμε μια καλή πορεία και στα επόμενα χρόνια να εδραιωθούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα