Σαλούστρος: «Να μετρήσουμε τις δυνατότητες μας»!

Gazzetta team
Σαλούστρος: «Να μετρήσουμε τις δυνατότητες μας»!

bet365

Το Περιστέρι winmasters υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (15/12, 19:00) και ο Χρήστος Σαλούστρος εξήγησε πως η ομάδα του θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Γειά σας φίλοι μου

Στο ελληνικό πρωτάθλημα και την EKO Basket League ακολουθεί ένα μεγάλο ματς από την άποψη ότι πλέον έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ο Παναθηναϊκός είναι η πιο δημοφιλής ομάδα στο ελληνικό κοινό. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι θα πρέπει να μετρήσουμε τις δυνατότητες μας. Ένα ματς στο οποίο ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα πάρουμε την ώθηση για την συνέχεια, τριών πολύ σημαντικών αγώνων που ακολουθούν για εμάς.

Η αλήθεια είναι ότι κάνοντας τη νίκη μέσα στην εβδομάδα επί της Γκαζιαντέπ για το Basketball Champions League στο γήπεδο μας, είμαστε σε πολύ καλή τροχιά στον όμιλο, όσον αφορά την διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Γεγονός πολύ σημαντικό για τον σύλλογο.

Παρ' όλα αυτά, στο ελληνικό πρωτάθλημα μας πόνεσε πολύ η ήττα που κάναμε στο "Σοφία Μπεφόν" από τον Ιωνικό Νικαίας. Θέλουμε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο σ’ ένα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο οποίο θεωρώ ότι το γήπεδο θα γεμίσει και θα γίνει ένα πραγματικά ωραίο παιχνίδι που θα το ευχαριστηθούν όσοι βρεθούν στο κλειστό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα