ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
To βραβείο FAIRPLAY Νοεμβρίου απονεμήθηκε στην ΚΑΕ ΑΕΚ, MVP του μήνα ο Κιθ Λάνγκφορντ

To βραβείο FAIRPLAY Νοεμβρίου απονεμήθηκε στην ΚΑΕ ΑΕΚ, MVP του μήνα ο Κιθ Λάνγκφορντ

To βραβείο FAIRPLAY Νοεμβρίου απονεμήθηκε στην ΚΑΕ ΑΕΚ, MVP του μήνα ο Κιθ Λάνγκφορντ

H ΕΚΟ, Μέγας Χορηγός της ΕΚΟ Basket League, στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ – ΑΡΗΣ της ενδέκατης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, προχώρησε την Παρασκευή 13/12 στην απονομή του δεύτερου επάθλου FAIRPLAY. Τα βραβεία FAIRPLAY είναι ένας νέος θεσμός που δημιουργήθηκε από την ΕΚΟ, με σκοπό να επιβραβεύει κάθε μήνα τις ενέργειες και τις δράσεις που αναδεικνύουν το ευ αγωνίζεσθε και το υγιές φίλαθλο πνεύμα.  

Συγκεκριμένα, για τον μήνα Νοέμβριο, το έπαθλο έλαβε η ΚΑΕ ΑΕΚ για τις δράσεις της με το “Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων”. Σε συνέχεια της ευρύτερης αυτής συνεργασίας, παιδιά του «Κέντρου» ηλικίας 5-14 ετών, θα ενταχθούν με υποτροφία στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης, AEK BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA.

Η απονομή του βραβείου FAIRPLAY έγινε από τον κ. Σωτήρη Αναστασιάδη, Διευθυντή Μάρκετινγκ της ΕΚΟ ΑΒΕΕ, στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, κ. Μάκη Αγγελόπουλο.

Επιπλέον, στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ – ΑΡΗΣ, η ΕΚΟ ΑΒΕΕ προχώρησε στη βράβευση του MVP της ΕΚΟ Basket League για τον μήνα Νοέμβριο. Συγκεκριμένα, το βραβείο MVP για τον πολυτιμότερο παίχτη του Νοεμβρίου, απονεμήθηκε στον Κιθ Λάνγκφορντ της ΑΕΚ. Ο 36χρονος γκαρντ της ΑΕΚ συγκέντρωσε 101 βαθμούς στο ranking, περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη της EKO Basket League στο δεύτερο μήνα του πρωταθλήματος.

Τα στατιστικά του Λάνγκφορντ για τον μήνα Νοέμβριο:
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Π.

Β.

Δ.

ΤΡ.

Ρ.

Α.

ΚΟΨ.

ΚΟΨ. ΕΝ.

ΚΕΡΔ. ΦΑΟΥΛ

ΦΑΟΥΛ ΕΝ.

ΚΛ.

Λ.

ΧΡ.

RANK.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

7

-

2/6

1/2

2

1

-

-

2

2

1

1

15:19

5

ΗΡΑΚΛΗΣ

35

15/17

4/8

4/7

2

2

-

-

10

-

-

-

35:02

40

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

33

6/6

9/14

3/7

2

5

-

-

7

1

1

3

35:38

35

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

20

6/10

4/11

2/5

3

3

1

-

10

1

-

1

36:03

21

Εδώ μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό

Εδώ μπορείτε να δείτε τη δημοσίευση του ΕΣΑΚΕ

Περισσότερες πληροφορίες για την ΕΚΟ ΑΒΕΕ: Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ, μέλος του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών της χώρας, έχοντας στη διάθεση της το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην Ελληνική επικράτεια, αλλά και με ισχυρή παρουσία και στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπως στην Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο.