ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ραζής: «Να μαζευτούν τρόφιμα για τα συσσίτια του Ρεθύμνου»

Ραζής: «Να μαζευτούν τρόφιμα για τα συσσίτια του Ρεθύμνου»

Ραζής: «Να μαζευτούν τρόφιμα για τα συσσίτια του Ρεθύμνου»

Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Ιωνικό (14/12, 15:45) και ο Χριστόφορος Ραζής στάθηκε στην κοινωνική δράση των Κρητικών που θα συγκεντρώσουν τρόφιμα για τα συσσίτια του νομού.  

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ

Θα ξεκινήσω από τα εξωαγωνιστικά, τα οποία είναι πιο σημαντικά. Αναφέρομαι στη δράση της ομάδας μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κάνοντας συμμέτοχους τους φιλάθλους μας σε μία σπουδαία προσπάθεια. Αυτή τη φορά ο κόσμος δε θα πληρώσει για να πάρει εισιτήρια, αλλά θα μπορεί να μπει στο γήπεδο φέρνοντας από μία σακούλα τρόφιμα μακράς διαρκείας

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτές τις γιορτινές μέρες, από το να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, μιας και τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στα συσσίτια του Νομού Ρεθύμνου. Για αυτόν τον λόγο, αξίζει να γεμίσει το «Μελίνα Μερκούρη» από τρόφιμα και… φωνές προσφέροντας στη δράση αυτή, αλλά και στην προσπάθεια τη δική μας εντός αγωνιστικού χώρου.

Αγωνιστικά, πρόκειται για έναν ακόμα «τελικό» για εμάς. Είναι το 2ο συνεχόμενο κρίσιμο ματς, μετά από εκείνο με τον Άρη και θα πρέπει να φύγουμε ξανά με τους 2 βαθμούς της νίκης.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας, αν θέλουμε να συνεχίσουμε με σταθερά βήματα προς τον δρόμο της παραμονής. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε πως στην έδρα μας αποδίδουμε πολύ καλά, μετρώντας 5 σερί επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Βέβαια απέναντι μας έχουμε μία εξαιρετική ομάδα, όπως είναι ο Ιωνικός. Διαθέτει παίκτες έμπειρους και πολύ ποιοτικούς, με «αιχμή του δόρατος» τον Στιβ Μπαρτ. Άλλωστε τον ζήσαμε την περσινή χρονιά εδώ και ξέρουμε το πόσο επιδραστικός είναι στο παιχνίδι της ομάδας του.

Παρ’ όλα αυτά, όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και είμαστε έτοιμοι για αυτήν τη «μάχη». Όλα είναι θέμα ρυθμού και συγκέντρωσης. Παίρνοντας βαθμό άνω του μετρίου σε αυτά τα δύο, τότε η νίκη θα είναι δική μας».