Τσαϊρέλης: «Τέλος τα λόγια, θέλουμε πράξεις»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τσαϊρέλης: «Τέλος τα λόγια, θέλουμε πράξεις»

bet365

Ο φόργουορντ της ομάδας της Λήμνου ανέφερε τις σκέψεις του στο blog που διατηρεί.

Αναλυτικά το blog του Μιχάλη Τσαϊρέλη όπως αναφέρει το esake.gr...

«Καλησπέρα σε όλους,

Ποτέ μετά από ήττα δε μπορείς να είσαι χαρούμενος. Η αλήθεια είναι όμως, ότι μας έμεινε μια γλυκιά γεύση από την εικόνα που παρουσιάσαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στο ΟΑΚΑ. Για σημαντικό διάστημα καταφέραμε να κάνουμε πράξη, όσα σχεδιάζουμε στις προπονήσεις, ωστόσο μιλάμε για έναν αγώνα που δεν είχε το «πρέπει» για εμάς.

Εμείς κοιτάμε τη δική μας δουλειά και κάπου εδώ τα πολλά λόγια τελειώνουν. Ήρθε η ώρα να δείξουμε στο γήπεδο τις δυνατότητες μας. Άλλο στραβοπάτημα στο «Νίκος Σαμαράς» δεν επιτρέπεται.

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Παράλληλα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι σημαντική η στήριξη του κι εμείς θα προσπαθήσουμε να του κάνουμε δώρο τις σημαντικές νίκες πλησιάζοντας στις γιορτές των Χριστουγέννων»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα