Βεργίνης: «Η υποδοχή στο αεροδρόμιο και η Λάρισα»

Gazzetta team
Βεργίνης: «Η υποδοχή στο αεροδρόμιο και η Λάρισα»

bet365

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Λάρισα (14/12, 15:45) για την 11η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League και ο Δημήτρης Βεργίνης στάθηκε στη σημασία του αγώνα με τους Θεσσαλούς..

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα σε όλους...

Την προηγούμενη Κυριακή είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, μέσα σε μια καυτή έδρα. Ακολουθήσαμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό το πλάνο που είχαμε καταστρώσει και - σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δείξαμε συγκέντρωση και αποφασιστικότητα και στα 40 αγωνιστικά λεπτά της αναμέτρησης - καταφέραμε να φύγουμε με ένα μεγάλο διπλό από τη Θεσσαλονίκη.

Αύριο (14/12) επιστρέφουμε και πάλι στην έδρα μας, με σκοπό να την υπερασπιστούμε για μια ακόμη φορά. Αντίπαλός μας θα είναι η Λάρισα, η οποία έχει πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές σε σχέση με την το πως παρατάχθηκε στην αρχή του πρωταθλήματος.

Διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες που είναι επικίνδυνοι επιθετικά και μπορούν να κάνουν ανά πάσα στιγμή του παιχνιδιού την... διαφορά. Εμείς πρέπει να μην επαναπαυτούμε στα τελευταία θετικά αποτελέσματα, αλλά να δείξουμε την ίδια ομαδικότητα και συνεργασία, τόσο στο επιθετικό κομμάτι, όσο και στο αμυντικό.

Πιστεύω πως έχουμε καταφέρει να δώσουμε χαρά στο κόσμο μας το τελευταίο διάστημα και είμαι σίγουρος ότι θα τον έχουμε το Σάββατο (14/12) μαζί μας, να γεμίσει το "Σοφία Μπεφόν" και να μας ενισχύσει με το... μοναδικό τρόπο, ώστε να φτάσουμε σε ένα ακόμα επιτυχημένο αποτέλεσμα, το τρίτο συνεχόμενο στο φετινό πρωτάθλημα!

Υ.Γ. Μια πολύ ωραία έκπληξη μας μας επιφύλαξαν οι φίλαθλοί μας το βράδυ της επιστροφής της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη, όπου μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο μετά τα μεσάνυχτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε και μας ξάφνιασε θετικά όλους μας, αυτή τους η κίνηση. Εμείς από τη μεριά μας θα δίνουμε όλο μας τον εαυτό σε κάθε παιχνίδι για να τους ξαναφέρουμε στο αεροδρόμιο και να ζήσουμε ανάλογες στιγμές!!!»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα