ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σακελλαρίου: «Μόνοι μας μπήκαμε σ’ αυτήν την κατάσταση»

Σακελλαρίου: «Μόνοι μας μπήκαμε σ’ αυτήν την κατάσταση»

Σακελλαρίου: «Μόνοι μας μπήκαμε σ’ αυτήν την κατάσταση»

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου στάθηκε στην κρισιμότητα της κατάστασης που επικρατεί στον Άρη, στην ευθύνη των παικτών, αλλά και στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ρεάλ - Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο έμπειρος γκαρντ έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ότι… «όλοι αντιλαμβάνονται τη θέση στην οποία βρίσκεται ο Άρης. Ως τώρα μετράμε μόλις δύο (2) νίκες, ήδη η ομάδα άλλαξε προπονητή (χωρίς κανείς από εμάς να πιστεύει πως για ό,τι κακό έχει γίνει ήταν ένας υπεύθυνος, όλοι έχουμε μερίδιο στην επιτυχία και στην αποτυχία). Ο κόουτς Καμπερίδης έχει αναλάβει βαρύ φορτίο και καλείται άμεσα να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει ούτε ένας γνώστης του αθλήματος, που να μας θεωρεί φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μόνοι μας μπήκαμε σε αυτή την κατάσταση, μόνοι μας πρέπει να καταφέρουμε να βγούμε. Στο τέλος της ημέρας, οι πόντοι μετράνε, το αποτέλεσμα μετράει κι εμείς καλούμαστε να φέρουμε εκείνα τα αποτελέσματα, που θα βγάλουν τον Άρη από το τέλμα. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι μοχθούν καθημερινά, ώστε ο «Αυτοκράτορας» να ξαναγίνει κραταιά ομάδα. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι από το υστέρημά τους δίνουν τα χρήματα για το εισιτήριο, και στο τέλος μας χειροκροτούν ακόμα κι όταν δεν το αξίζουμε.

Απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους και στην ιστορία του συλλόγου έχουμε υποχρέωση να κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες για μια εκτός προγράμματος νίκη, που θα αλλάξει τα δεδομένα. Την έχουμε ανάγκη, το αντιλαμβάνεστε.

Από την άλλη ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το απέδειξε και στην τελευταία της εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να συνεχίσει με νίκες, είμαστε βέβαιοι ότι κανείς από τους αντιπάλους μας δεν θα έρθει χαλαρός να μας αντιμετωπίσει.

Τι μπορούμε να κάνουμε; Να παλέψουμε. Να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, να νιώσουμε ότι είμαστε μέρος της λύσης, ώστε να μην παραμείνουμε μέρος του προβλήματος…».