ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ήφαιστος: Κάλεσμα για τον αγώνα με τον Κολοσσό

Ήφαιστος: Κάλεσμα για τον αγώνα με τον Κολοσσό

Ήφαιστος: Κάλεσμα για τον αγώνα με τον Κολοσσό

Ο Ήφαιστος Λήμνου υποδέχεται τον Κολοσσό για την 11η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League κι ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τους Ροδίτες.  

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ήφαιστος

Ο Ήφαιστος Λήμνου επιστρέφει «σπίτι» του για την 11η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League καθώς θα υποδεχτεί τον Κολοσσό H Hotels και σε θέλει δίπλα του στο «Νίκος Σαμαράς»! 

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει πως από σήμερα Τρίτη (10/12) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ρόδου (14/12, 15:30) και η γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ. Τα εισιτήρια VIP κοστίζουν 25 ευρώ ενώ τα παιδικά (από έξι ετών και άνω, με έκπτωση 50%) 5 ευρώ.

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων
*www.viva.gr
* Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας ‪22540 26025‬).
*Τηλεφωνικά: 6945055095 (Χρήστος Τζάτζαλος)

Για την αγορά των εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.
Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες (13:30) πριν από την έναρξη του αγώνα. Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.
Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!