Μαρκόπουλος: Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Άρη

Μαρκόπουλος: Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μαρκόπουλος: Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Άρη

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θεωρείται παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «κίτρινων», καθώς παραιτήθηκε, κάτι που έγινε δεκτό από τη διοίκηση.

Ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε τρίτο ενικό στις χθεσινές (8/12) δηλώσεις του μετά την ήττα του Άρη από τον Πανιώνιο, δείχνοντας με πολύ ξεκάθαρο τρόπο την απόφαση παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 70χρονος προπονητής επισημοποίησε την απόφασή του στους ανθρώπους της ΚΑΕ σήμερα (9/12) το πρωί καθώς ένιωσε ότι πρέπει να γίνουν συντριπτικές αλλαγές στην ομάδα μπάσκετ και υπό αυτό το πρίσμα, αποφάσισε τη δική του αποχώρηση από την ομάδα.

Στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης ανέφερε… «Ο Σούλης Μαρκόπουλος υπέβαλε σήμερα (09/12) στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρη Παπαγεωργίου την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία έγινε δεκτή σε συνεννόηση με τον Μεγαλομέτοχο της Κ.Α.Ε., Δημήτρη Γουλιέλμο. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον κ. Μαρκόπουλο για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα