ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Λιόλιος: «Ο Μπερτομέου εντυπωσιάστηκε από το πλάνο μας»

Λιόλιος: «Ο Μπερτομέου εντυπωσιάστηκε από το πλάνο μας»

Λιόλιος: «Ο Μπερτομέου εντυπωσιάστηκε από το πλάνο μας»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για την επίσκεψη του Τζόρντι Μπερτομέου στις εγκαταστάσεις του Προμηθέα και τόνισε πως «όταν βάζεις χρήματα σε υποδομές, κάνεις επένδυση, όταν τα βάζεις σε μια επαγγελματική ομάδα, είναι σπατάλη».

Ο ισχυρός άνδρας των Πατρινών είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ο κύριος Μπερομέου είχε πει πως ήθελε να δει τον οργανισμό του Προμηθέα και πώς δουλεύει η ομάδα. Είδε με τα μάτια του το θέμα υποδομών και των εγκαταστάσεων. Είδε το πλάνο που έχουμε. Μιλάω για το όραμά μας και πώς να το υλοποιήσουμε, όχι για όνειρα.

Δεν είναι οικονομικό πλάνο. Αυτό που έχει να κάνει με εμάς είναι να φτάσουμε σε σημείο να μην έχουμε την ανάγκη κάποιου χρηματοδότη. Πρέπει να επενδύσουμε σε δικές μας υποδομές και να παράγουμε. Το πλάνο αυτό τον εντυπωσίασε. Θέλουμε να το υλοποιήσουμε και να μην μείνει στα λόγια όλο αυτό. Αυτός είναι ο δρόμος που ξέρουμε και θέλουμε. 

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα, αλλά εμείς θέλουμε αυτό, γιατί αυτό ξέρουμε να υλοποιούμε. Όταν βάζεις χρήματα σε υποδομές, τότε κάνεις επένδυση. Όταν βάζεις χρήματα σε μια επαγγελματική ομάδα είναι σπατάλη».