Αγραβάνης: «Χαρούμενος και περήφανος για τους τέσσερις μικρούς» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Αγραβάνης: «Χαρούμενος και περήφανος για τους τέσσερις μικρούς» (vid)

bet365

Πολύ χαρούμενος που βρέθηκε στο παρκέ με τους τέσσερις πιτσιρικάδες ήταν ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Στην αναμέτρηση με το Λαύριο, ο Μάκης Γιατράς έβαλε από το 23ο λεπτό κι έπειτα τους 16χρονους Μαντζούκα και Μπαζίνα και τους 17χρονους Καφέζα και Κουρουπάκη, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό του Δημήτρη Αγραβάνη.

Μετά το τέλος του ματς,ο 24χρονος φόργουορντ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Τα παιδιά έκαναν καταπληκτική δουλειά. Ήταν αγχωμένοι και ήταν λογικό αυτό, γιατί είναι μικροί. Πάνε τρομερά στις προπονήσεις, μας βοηθούν πολύ. Είναι πολύ καλοί παίκτες και το έδειξαν σήμερα. Από το πρώτο λεπτό βρήκαν ρυθμό κι έπαιξαν καταπληκτικά σε άμυνα κι επίθεση. Έδωσαν ό,τι μπορούσαν. Είμαι περήφανος που ήμουν μαζί τους στο παιχνίδι και προσπάθησα κι εγώ να τους δώσω κάποιες πάσες, για να βρουν ψυχολογία και να πάρουν κάποια σουτ, γιατί κακά τα ψέματα, όταν είσαι μικρός θες να βάλεις και κάποια σουτ.

Αν ήμουν στην ηλικία τους πάλι, θα ήμουν πολύ χαρούμενος που ο κόουτς θα μού έδινε τέτοια ευκαιρία, σε ένα ματς κρίσιμο. Το Λαύριο είχε ίδιες νίκες με εμάς κι είναι πολύ δυνατό. Συγχαρητήρια και στους τέσσερις, είμαι πολύ χαρούμενος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα