ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βεργίνης: «Να μην επηρεαστούμε»

Βεργίνης: «Να μην επηρεαστούμε»

Βεργίνης: «Να μην επηρεαστούμε»

Ο Πανιώνιος δοκιμάζεται στο Nick Galis Hall κόντρα στον Άρη (8/12, 17:00) και ο Δημήτρης Βεργίνης παραδέχτηκε ότι περιμένει «καυτή» ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr 

«Καλησπέρα σε όλους...

Το προηγούμενο Σάββατο (30/11) πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα είναι σε ανοδική πορεία, όπως μαρτυρούν και τα επιτυχημένα της αποτελέσματα στην Ευρώπη, όπου μετρά 3/3 στο Basketball Champions League.

Το γεγoνός ότι επιδείξαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πάθος, ενέργεια και ομαδικό πνεύμα, μας οδήγησε σε αυτό το θετικό, αλλά και πολύτιμο για μας, αποτέλεσμα. Πλέον, την Κυριακή (8/12) έχουμε μπροστά μας ακόμα μια αποστολή κόντρα σε μια ακόμα ομάδα της πόλης μου...

Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και πραγματικά "καίγεται" για τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι το "Νick Galis Hall" θα είναι γεμάτο και περιμένουμε μια καυτή ατμόσφαιρα. Εμείς πρέπει να δείξουμε την απόλυτη συγκέντρωση και να μην επηρεαστούμε από το οτιδήποτε, αφού θα είναι ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι.

Σκοπός μας είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχει εκπονήσει ο προπονητής μας και οι συνεργάτες του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και να μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι και τα 40 αγωνιστικά λεπτά.

Εις το επανιδείν...»