ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ξανθόπουλος για οφειλές της ΑΕΚ: «Στο απροχώρητο η κατάσταση, αναγκασμένος να πάω στα δικαστήρια»

Ξανθόπουλος για οφειλές της ΑΕΚ: «Στο απροχώρητο η κατάσταση, αναγκασμένος να πάω στα δικαστήρια»

Ξανθόπουλος για οφειλές της ΑΕΚ: «Στο απροχώρητο η κατάσταση, αναγκασμένος να πάω στα δικαστήρια»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος υποστήριξε με γραπτή του δήλωση πως η ΑΕΚ τού χρωστάει ακόμα δεδουλευμένα και οι προσπάθειες που έχει κάνει έχουν αποβεί μέχρι στιγμής άκαρπες, γι' αυτό και θα ακολουθήσει τη νομική οδό.

Ο 34χρονος γκαρντ του Περιστερίου Winmasters αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην ΑΕΚ (2017-19) και κατέκτησε τρεις τίτλους (Κύπελλο, BCL, Διηπειρωτικό), με αποτέλεσμα η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να τον βραβεύσει φέτος για την προσφορά του, πριν από την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο έμπειρος παίκτης κάνει αναφορά στα δεδουλευμένα που τού χρωστά η «Βασίλισσα» και δηλώνει πως θα πάρει το δρόμο των δικαστηρίων, για να τα διεκδικήσει.

Αναλυτικά:

«Στα 18 χρόνια που είμαι επαγγελματίας αθλητής, πρώτη φορά βρίσκομαι σε τόσο δυσάρεστη θέση, ώστε να αναγκαστώ να βγάλω μια τέτοια ανακοίνωση!

Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές και δημοσίως, πέρασα δύο πολύ όμορφα και επιτυχημένα χρόνια στην ΑΕΚ. Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο σε ό,τι αφορά τις οφειλές της ΑΕΚ προς το πρόσωπό μου.

Η ομάδα μου χρωστάει ακόμα το πριμ από την κατάκτηση του FIBA BCL από πρόπερσυ και μισθούς και πριμ από πέρυσι. Το συμβόλαιό μου έληξε τον Ιούνιο και όλον αυτό τον καιρό δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από τα χρωστούμενα.

Ο ίδιος έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες και πολλές επίσης ο εκπρόσωπός μου για να επικοινωνήσω με την διοίκηση, έστω για έναν διακανονισμό, και όλες έχουν αποβεί άκαρπες, ούτε καν απαντούν στο τηλέφωνο!

Με αυτά τα δεδομένα, με λύπη αναγκάζομαι να καταφύγω στα δικαστήρια για να διεκδικήσω τα χρήματα που έχω δουλέψει.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ».