Μαυροκεφαλίδης: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου»

Gazzetta team
Μαυροκεφαλίδης: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου»

bet365

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε για την δεύτερή του ανάδειξη σε MVP της αγωνιστικής και τόνισε πως ο Ιωνικός θα τα πάει καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο 35χρονος φόργουορντ/σέντερ πρωταγωνίστησε στη νίκη επί του Ηφαίστου Λήμνου (68-79), με 29 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κόψιμο και 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στη διάκρισή του, την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα και την ανταγωνιστικότητα αυτού.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου για δεύτερη αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EKO Basket League της φετινής σεζόν σε MVP σε συνδυασμό με την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του Ιωνικού Νίκαιας Affidea;

Σίγουρα είναι κάτι ευχάριστο, αλλά όχι το πιο σημαντικό. Το σημαντικότερο κι αυτό για το οποίο χαίρομαι περισσότερο είναι ότι βοήθησα, με αυτό τον τρόπο, την ομάδα μου να πάρει μία σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Είσαι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας σου μέχρι τώρα;

Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που θα δείξουμε και στο γήπεδο.

Ποια είναι η άποψη σου για την ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα της EKO Basket League της φετινής αγωνιστικής χρονιάς;

Το πρωτάθλημα φέτος και ο ανταγωνισμός είναι σε καλό επίπεδο και κάθε χρόνο παρουσιάζεται μία βελτίωση. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, θεωρώ πως οι μεσαίες ομάδες είναι σε θέση να βάζουν δύσκολα στους πιο ισχυρούς της λίγκας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα