Πρώτη προπόνηση για Κεν Μπράουν στον Άρη

Πρώτη προπόνηση για Κεν Μπράουν στον Άρη

Gazzetta team
Πρώτη προπόνηση για Κεν Μπράουν στον Άρη

bet365

Ο Κεν Μπράουν εντάχθηκε και επίσημα στον Άρη καθώς συμμετείχε στη σημερινή (27/11) προπόνηση, ενώ θα κάνει ντεμπούτο στον εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο.

Ο Αμερικανός θα αντικαταστήσει τον Γκάρι Τάλτον με τον οποίον επιτεύχθηκε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου με την προϋπόθεση της άμεσης καταβολής των δεδουλευμένων. Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Με τον Ken Brown να δίνει το «παρών» στην προπόνηση, ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (27/11) την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings (30/11, 16:15), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε χθες (26/11) τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη και τέθηκε στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου, αφού είχε την πρώτη γνωριμία του με τους καινούργιους συμπαίκτες του και τον νέο του προπονητή. Οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του «έτρεξαν» σήμερα (27/11) και αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο (28/11), προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Gary Talton, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video. Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν αύριο (28/11), μια φορά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα