Χωρίς Σχίζα η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Χωρίς Σχίζα η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χωρίς Σχίζα η προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Σταύρος Σχίζας δεν συμμετείχε στη σημερινή (26/11) προετοιμασία του ΠΑΟΚ δίχως όμως να υπάρχει αμφιβολία για τη συμμετοχή του στον εκτός έδρας (30/11) με τον Πανιώνιο.

Ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρείται από ίωση, δεν βρέθηκε στη διάθεση του Κώστα Χαραλαμπίδη, αλλά προβλέπεται να είναι διαθέσιμος στο αυριανό (27/11) πρόγραμμα προετοιμασία. Αυτό περιλάμβανε σήμερα διπλή προπόνηση.

Ενημέρωση της ΚΑΕ για τους φίλους του ΠΑΟΚ στη Γερμανία

Στο μεταξύ, με την επανέναρξη του BCL, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τέλεκομ Μπον και η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας από τη Γερμανία ότι… «μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους αποκλειστικά και μόνο από την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventimsports.de/ols/bonn/de/international/channel/shop/areaplan/venue/event/375433. Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ θα διατεθούν εισιτήρια στα διαζώματα Ο και Ρ, στο Telekom Dome της Βόννης, το γήπεδο όπου την επόμενη Τετάρτη (4/12) στις 20:00 (ώρα Γερμανίας) θα διεξαχθεί ο αγώνας Telekom Baskets Bonn – ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα