Αναστασιάδης: «Θέλουμε να φέρουμε τους νέους πίσω στα γήπεδα»

Αντώνης Καλκαβούρας
Αναστασιάδης: «Θέλουμε να φέρουμε τους νέους πίσω στα γήπεδα»

bet365

Ο διευθυντής marketing της ΕΚΟ μίλησε για συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, η ΕΚΟ και ο ΕΣΑΚΕ, παρουσίασαν τη βασική ενέργεια κοινωνικής ευθύνης που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της χορηγίας του φετινού πρωταθλήματος.

Με αφορμή τα ανωτέρω, ο κ. Σωτήρης Αναστασιάδης, διευθυντής marketing της ΕΚΟ, δήλωσε: «Αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά ότι η ΕΚΟ στηρίζει διαχρονικά το ελληνικό μπάσκετ, το ευ αγωνίζεσθαι, καθώς και τον κοινωνικό χαρακτήρα του αθλήματος. Φέτος με την υλοποίηση της χορηγίας στην ΕΚΟ Basket League και την ενέργεια Make Your Point, θέλουμε να φέρουμε τους νέους πίσω στα γήπεδα. Στα γήπεδα της ΕΚΟ Basket League, αλλά και στα γήπεδα της γειτονιάς, στις μεγάλες πόλεις αλλά και στις τοπικές κοινωνίες της ελληνικής επαρχίας. Όλοι όσοι αγαπάμε το μπάσκετ, ξέρουμε ότι η σχέση αυτή ξεκινάει από κάποιο ανοιχτό γηπεδάκι, εκεί που δίναμε ραντεβού για να παίξουμε ένα «μπασκετάκι». Εκεί μπαίνουν οι πρώτοι και πιο σημαντικοί πόντοι, αυτοί που χτίζουν το συναισθηματικό δέσιμο με το άθλημα, με το μπάσκετ μας. Η ΕΚΟ σας προσκαλεί για ένα μονό σε κάποιο ανοιχτό γήπεδο της χώρας...».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED