Βόβορας: «Ο Παναθηναϊκός ακόμα χτίζεται, καταπληκτικός ο Φριντέτ»

Βόβορας: «Ο Παναθηναϊκός ακόμα χτίζεται, καταπληκτικός ο Φριντέτ»

Gazzetta team
Βόβορας: «Ο Παναθηναϊκός ακόμα χτίζεται, καταπληκτικός ο Φριντέτ»

bet365

Ο Γιώργος Βόβορας εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός έχει βαθύ ρόστερ και δεν πρέπει να χαλαρώνει ποτέ ενώ υπογράμμισε ότι χρειάζεται να βελτιωθεί η άμυνα της ομάδας στην EuroLeague.

Λίγο πριν παραδώσει τα κλειδιά και πάλι στον Ρικ Πιτίνο, ο 42χρονος τεχνικός, τόνισε: «Παίξαμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι για 40 λεπτά και αυτό πρέπει να κάνουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε ματς. Είχαμε πολλούς παίκτες με καλά ποσοστά, ο Φριντέτ ας πούμε ήταν καταπληκτικός , και ήρθε αυτή η νίκη με τόσο μεγάλο σκορ».

Επιπλέον στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του συνέχισε να παίζει με την ίδια ένταση, παρά την μεγάλη διαφορά στο σκορ: «Έχουμε ένα βαθύ ρόστερ που μας το επιτρέπει αυτό και είχαμε πει με τα παιδιά ότι θέλαμε να έχουμε την ίδια ένταση σε όλο το ματς χωρίς χαλάρωση. Ο Παναθηναϊκός χτίζεται ακόμα και όταν οι μέρες μεταξύ των αγώνων είναι τόσο λίγες, γίνονται αντίστοιχα και λιγότερες προπονήσεις οπότε πρέπει αυτά τα ματς να τα χρησιμοποιείς για να εφαρμόσεις πράγματα».

Όσο για την ομάδα που αφήνει στον Πιτίνο; «Ο κοουτς Πιτινο θέλει μία ομάδα που να χρησιμοποιεί πολύ τα χέρια της, να κάνει deflection, να τρέχει στον αιφνιδιασμό και γενικά δίνει βάρος στο physical game. Ο Παναθηναϊκός χτίζεται ακόμα και είναι σε καλό δρόμο. Έχουμε την καλύτερη επίθεση στη Euroleague αλλά πρέπει να βελτιώσουμε το αμυντικό κομμάτι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα